Sivut

2.12.2012

10 vuotta Aarresaarella

3.12.2012 tulee kuluneeksi tasan kymmenen vuotta siitä, kun Aikakoneen epävirallinen fanisivusto Aarresaari näki ensimmäistä kertaa päivänvalon.



Ennen Aarresaarelle matkaamista, olin perustanut msn.com-sivuille yhteisösivun, joka tuohon aikaan toimitti nettisivujen virkaa. Nuo sivut kulkivat nimellä Kristallipallo. Ne olivat vain pikainen kyhäelmä, koska oli suuri halu saada jotkin Aikakone-aiheiset fanisivut nettiin ja jostain syystä mahdollisimman nopeasti. Aika nopeasti nuo hyvin rajoitteiset sivut alkoivat ärsyttää ja rupesin kehittelemään ns. oikeita fanisivuja. Muistaakseni vuoden suunnittelun tuloksena sain ensimmäisen version julkaistua netissä 3.12.2002. Alusta asti sivujen väriteema on ollut pääasissa sininen tai ainakin sininen on ollut toisena hallitsevana värinä. Sillä kyllähän Aarresaaren ympärillä täytyy vettä olla.

10-vuotistaipaleen kunniaksi perustettiin fanisivustojen yhteyteen tämä Tähtikaaren taa-blogi, joka osaltansa pyrkii tarjoamaan monipuolista tietoa yhtyeestä. Aarresaari-sivut tarjoavat perustiedot selkeästi, kun taas blogista voit löytää ns. turhempaakin tietoa. Facebookin puolella fanitoimintaa ei toistaiseksi ole, mutta katsotaan, jos tässä joulukuun puolella sinnekin jotain keksisimme.
Kymmenen vuotta on merkittävä ikä katsottuna miltä kantilta tahansa, joten siksi tälle joulukuulle on tarkoitus kehitellä yhtä jos toista pientä kivaa Aikakoneeseen liittyen.

Ensimmäiseksi startataan koko kuukauden kestävällä äänestyksellä, jossa voit äänestää sekä Aikakoneen parasta biisiä että albumia. Äänestys löytyy oikeasta sivupalkista. ->
Parhaasta biisistä ja albumista kehitellään sitten jotain spesiaalia.

Tähän yhteyteen haluan vielä kiittää kaikkia kävijöitä, vieraskirjaan kirjoittaneita sekä luonnollisesti myös itse Aikakone-yhtyettä! Saa nähdä, juhlitaanko joskus 20-vuotispäivääkin.

Oikein mukavaa ja lumista joulukuuta! :)

Terv. Ylläpito /aarresaari2012 (at) live (piste) fi



Muutama screenshot Aarresaari-videosta:

                                     


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

AddThis